Presentation


Presentation

År 2005 startade jag upp Bäckstrands Revisionsbyrå AB. Innan dess hade jag arbetat 30 år i branschen, både som egen företagare och anställd. Tillsammans med mina medarbetare har vi en lång och bred erfarenhet av av att bistå företagare och deras bolag. Vi är ju också egna företagare och vet vad det innebär.


Våra ekonomitjänster innefattar redovisning, löpande bokföring, skattedeklarationer, bokslut, årsredovisningar, löner, skatter, bolag och företagsdeklarationer, företagsekonomisk rådgivning, ärenden Bolagsverket, start av nytt företag m,m.


Sedan starten 2005 har kontoret legat på Taljegårdsgatan 1 i Mölndal. Vi använder branschens bästa och effektivaste datorprogram. Tack vare låga lokal- och kringkostnader kan vi erbjuda kostnadseffektiva redovisningstjänster.


Tommy Bäckstrand

Företagsledare


Vi är Bäckstrands Revisionsbyrå AB

Petter Bäckstrand

Redovisningsekonom, 42 år.


Utbildad Redovisningsekonom på IHM Business School. Har arbetat i företaget sedan 2009. Hjälper dig och ditt företag med ett leende. Kan allt om fotboll dessutom.


0736-824795

petter@backstrandsrevision.se

David Bäckstrand

Förvaltningsekonom, 36 år.


Utbildad Förvaltningsekonom på Göteborgs Universitet. Har arbetat i företaget sedan 2013. Gör det svåra enkelt för ditt företag. Gillar att träna, bästa tid på Göteborgs-Varvet 1,24.


david@backstrandsrevision.se

Tommy Bäckstrand

Företagsledare, 70 år.


40 år i branschen varav 25 som egen företagare. Tidigare auktoriserad revisor i 15 år, numera arbetar jag som konsult med alla tjänster som vi erbjuder. Gift och har tre söner, varav två arbetar i företaget.

0734-405259

tommy@backstrandsrevision.se